2661058238 6945569607 Τρίκλινο Κέρκυρας gogastech@gmail.com
hero image
 
 

Γκόγκας Σπύρος
| Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Κέρκυρα
Εμπόριο - Επισκευές - Συντήρηση Ηλεκτρικών Μηχανημάτων Μαζίκής Εστίασης
 

 
 

Ο Γκόγκας Σπύρος είναι ένας ειδικός στις ψυκτικές εγκαταστάσεις, με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό στην Κέρκυρα. Έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες και έχει αναλάβει την εγκατάσταση και συντήρηση ψυκτικών συστημάτων σε διάφορα κτίρια και επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Παρέχουμε εξαιρετική τεχνική γνώση και εμπειρία στην επιλογή, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και εμπόριο ψυκτικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κλιματιστικών, των συστημάτων κατάψυξης και ψύξης, των συστημάτων κλιματισμού και ηλεκτρικών μηχανημάτων μαζικής εστίασης.

Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν επίσης τη διάγνωση προβλημάτων στα ψυκτικά συστήματα, την παροχή συμβουλών σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους, την επισκευή επαγγελματικών συσκευών εστίασης, ψυκτικές εργασίες & εφαρμογές, επισκευες & εμπόριο εξοπλισμού ηλεκτρικών μηχανημάτων μαζικής εστίασης (φουρνους, πλυντηρια, μαγειρια, καθε ηλεκτρικη συσκευη εστίασης), Ανοξειδωτες κατασκευές παντός τύπου ( ψυγεία - παγκους εργασιας - Λάντζες, νεροχύτες - ερμάρια, ποτηροθήκες), Κατασκευή & Επισκευή ψυκτικών Θαλάμων και την παροχή τεχνικής υποστήριξης σε περίπτωση ανάγκης.

 
 
 
 
 
Ο Στόχος Μας
είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψυκτικών εργασιών στους πελάτες μας σε όλη την Κέρκυρα.
Η επιχείρησή μας αποσκοπεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τα ψυκτικά συστήματα και για όλα τα ηλεκτρικά μηχανήματα μαζικής εστίασης σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλ: 2661058238 - 6945569607  |  Email: gogastech@gmail.com
ΚΕΡΚΥΡΑ